Ook zo’n honger naar onze wedstrijd? Dat dachten we al. Daarom laten we cookies achter. Die helpen je altijd makkelijk je weg terugvinden naar onze pagina’s. Meer weten?

13 mei 2019

Dit was IdeaalDuaal 2019

Wow! IdeaalDuaal 2019 zit er al op. Het was een editie vol ideeën, die zelfs de strafste Belgische CEO’s van hun sokken wisten te blazen. Benieuwd naar de winnaars? Scroll dan verder naar beneden.

SAM

SAM is een app die BuSo- en duale leerlingen zelfstandiger en efficiënter helpt werken. De app biedt structuur van de basisschool tot op de werkvloer. Het is bovendien een digitaal portfolio en cv dat solliciteren voor zowel werkgevers als werkzoekenden makkelijk maakt.

Sam

Compass

Compass is een app die leerlingen via wekelijkse uitdagingen aanzet tot zelfreflectie. De app kan door alle jongeren worden gebruikt om hen te helpen inzichten krijgen in zichzelf, waardoor ze makkelijk kunnen bepalen welke richting ze uit willen in het leven.

Compass

Noteble

Noteble is een onderwijsplatform waarop scholen de capaciteiten, leerpunten en sterktes van hun studenten in kaart kunnen brengen. Het is één uniform systeem dat in zowel duale als niet-duale trajecten kan worden toegepast, wat het voor leerlingen en leerkrachten bijzonder interessant maakt.

Noteble

Aftermovie